Althuizen solar technology

Althuizen Solar Technology plaatst sinds 2011 zonnepaneel installaties in de regio zuidoost Brabant. Daarnaast fungeren wij sinds 2012 als zakelijk partner/groothandel voor aanbieders over heel het land. Door te kiezen voor de zon als energieleverancier kies je voor de veiligste, meest betrouwbare en eindeloze energiebron die beschikbaar is.

 

U kunt bij Althuizen Solar Technology terecht voor:

Zonnepaneel installaties

We zijn een bekende en bekwame zonnepaneel leverancier voor particuliere en zakelijke klanten in de regio.

 

Groothandel en partners

Wij leveren complete systemen aan aanbieders over heel het land. Ook denken wij hierbij mee aan oplossingen die uw klant nodig heeft. We kunnen veel waarde creëren voor bedrijven die zelf niet alle kennis in huis hebben of hun project aanvragen liever uitbesteden.

 

Advies of ondersteuning bij grote en kleine projecten

Er zijn situaties waarbij u een zonne-energie expert aan uw zijde wilt hebben. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een aanbesteding voor zonnepanelen, opzetten van een energie coöperatie, algemeen advies of haalbaarheidsberekeningen. Voor advies van een onafhankelijke partij kunt u bij ons terecht.

 

Althuizen Solar Technology werkt enkel met gecertificeerde elektriciens. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de installatie veilig en volledig volgens de regels verloopt. Maar ook na het aanschaffen en installeren kunt u bij ons terecht voor vragen, advies of hulp met uw installatie.

Neem dus gerust contact met ons op!